"Tilstedeværende, nede på jorden og loyal"

"Thomas har stor erfaring med de særlige økonomiske vilkår, som gør sig gældende i projekter finansieret af private donationer og statslige puljemidler"

"Støttende og engageret - også i svære tider"

Få en bogholder du føler dig tryg ved og som altid snakker i øjenhøjde!

Jeg har igennem mit arbejdsliv haft rigtig mange spændende udfordringer - senest som finanschef for debitorområdet hos DLG amba.


Spørger du mine nuværende kunder, vil du finde ud af at jeg stiller krav til mig selv - men også til virksomheden som kunde. For mig er det vigtigt at vi overholder lovgivningen, men at du som kunde også forstår hele økonomien omkring din virksomhed eller forening.


Porteføljen af kunder er vidt forskellig - lige fra håndværksvirksomheden, automobilforhandleren, ingeniører indenfor vindmølleindustrien - til foreningen der arbejder sammen med offentlige myndigheder. Samtidig har jeg kunder i flere landsdele indenfor danmarks grænser.

Dette gør, at jeg er nødsaget til at have en bred viden på flere områder og sammen med kunden lægger en driftsplan for netop deres kundeforhold.


Jeg er tilgængelig når kunden har behov og er aldrig længere væk end telefonen eller et møde/onlinemøde.


Ræk ud og lad os få en uforpligtende snak om dine opgaver, uanset størrelsen på din virksomhed. Det koster aldrig noget.